Orrbaktériumok, Staphylococcus aureus: az orrban tanyázik a veszélyes kórokozó - HáziPatika


hogyan kell kezelni a papilloma parazitákat

Az új kutatások arra utalnak, hogy az orrban élő szervezetek mennyisége és típusa megmagyarázhatja, hogy az emberek néhány tünetei rosszabbak, mint mások - még akkor is, ha ugyanazon vírustörzskel fertőzöttek. A vizsgálathoz a kutatók a fős orrbaktériumokat az azonos hidegvírussal fertőzöttek előtt és után elemezték.

hpv vakcina lloydok

Azok, akiknek orra nagyon sok Staphylococcus a baktériumoknak súlyosabb orr-tünetei voltak, mint a kevésbé ilyen típusú baktériumokkal. A résztvevők orrán belüli baktériumok hat különböző mintázat egyikét követték, amelyek a tünetek súlyosságának változásaihoz kapcsolódtak.

Az orrbaktériumok keveréke is összefüggésben volt a vírus terhelésével, vagy a vírus mennyiségével a testükben. Ronald Turner, aki a Virginia University of Medicine-nél van.

a gyakoriság gyakori

A kutatók azonban hozzátették, hogy megállapításuk nem ok-okozati összefüggést mutat. Egyik sem történt.

praziquantel féregtabletta

Nem befolyásolta a gyomrában lévő mikrobiókat, Turner orrbaktériumok beszámolt. A kutatók, akiket a probiotikus gyártó DuPont támogatásával kaptak, azt sugallták, hogy egy közvetlenebb megközelítés, mint például a probiotikus orrspray, valószínűleg orrbaktériumok érzékelhető.

És ez egy jó dolog, vagy ez egy rossz dolog?

férgek a lángokban

Ezek mind ismeretlenek. Ajánlott Érdekes Cikkek.

féreg az emberi izzadságtól