Kristálytechnika


Hogyan mérd a Kristály Gyógyászat energiáját - Technikák - Egely Kerék

Kristály kezelés ametiszt kristályrúddal - Fotó © My Spiritbook - Philippe Brunel A kristálygyógyászat egy holisztikus módszer, alternatív gyógyászati technika, mely a kristály tudatával történő gyógyítást jelenti.

Egy tipikus kristály kezelés során a kristály terapeuta a tudatát irányítja a kristályokban rejlő finom energiákat felhasználva. Szenvedélyem a kristályok iránt re nyúlik vissza.

kristálytechnika

Az önkorlátozó gondolatformák és hiedelmek átalakítása Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében A téli napforduló és a Ez a helyzet kristálytechnika emberiség további polarizációját idézi elő, ami lehetőséget ad a felemelkedésre, de a pusztulásra is. Üzenetünkben ezeknek az energiáknak a felemelkedést elősegítő jellegzetességeiről szólunk. Ahogy a naprendszeretekbe egyre több spirituális fény áramlik, ennek megfelelően magasabb dimenzióbeli képességeitek egyre több módon jelennek meg, és válnak elérhetővé.

Elmentem egy kristály boltba, ahol vásároltam egy marék kristályt, akkor még nem tudván, hogy mire valók pontosan. A kristálygyógyászatról Mesteremtől hallottam. Ekkor már Reiki ztem és próbáltam felfedezni ezt az új Univerzumot.

méregtelenítő és fogyókúrás tapaszok

Tudatom olyan volt, mint egy szivacs, mely magába akart kristálytechnika minden elérhető tudást, így nyitott voltam új gyógyító módszerekre. Azóta azt tapasztalom, hogy egyre több ember válik nyitottá holisztikus módszerekkel és kristályokkal kapcsolatban. Hozzám hasonlóan kristályokat és kristály kristálytechnika vásárolnak egy kristályboltban, könyvekből vagy kristálygyógyászat tanfolyamon ismeretet szereznek a kristályok jótékony hatásáról.

Mi a kristálygyógyászat? A kristálytechnika egy holisztikus gyógyító technika, mely az emberre a test—lélek—szellem teljességében hat. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése.

Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal

A kristálygyógyászattal kapcsolatos készségek és technikák egyszerűen és könnyen elsajátíthatók. Ez az ősi gyógyító technika felnőttek és gyerekek számára egyaránt megérthető és beépíthető a mindennapi életbe.

meghatározza a mikoparazitákat

A tudat fejlesztésére a kristályok közül többnyire a kvarc kristályok a legalkalmasabbak. A kristályok mentesek kristálytechnika emberi érzelmektől, előítéletektől, így kristálytechnika készek arra, hogy teljesítsék a beprogramozott feladatot. A kristályok azért vannak, kristálytechnika tanítsanak bennünket és a fejlődésünket szolgálják. Mi a kristály energia? Az egész Univerzumunk energiából áll, mint ahogy mi magunk is energiából állunk és minden, ami körülvesz bennünket.

Mindannyiunk különböző rezgésszinten mozog, amit egészségi állapotunk, érzelmeink és más tényezők befolyásolnak.

Tartalomjegyzék

Kristálytiszta energia vagyunk, mely együtt vibrál az egész Univerzummal. A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból. Olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, melyek különböző energiákkal töltik fel az élőlényeket. Védenek és szabályozzák kristálytechnika href="http://hajtervezes.hu/papilloma-vrus-vagy-herpesz-862292.php">papilloma vírus vagy herpesz belső energia áramlását. A kristályok fel tudják venni, el tudják tárolni és ki tudják bocsátani az energiát.

Emoto vízkristályok - A víz üzenetei

Bővebben a kristály energiáról A kristálytechnika a történelem során Ahogy egy korábbi kristálytechnika bemutattaa kristályok, drágakövek és ásványok nagy népszerűségnek örvendtek az emberiség történelme során.

Atlantisz és Lemúria birodalmaiban a kristályok kristálytechnika energiaforrásként szolgáltak, melyet gyógyításra, tanításra és csillagközi kommunikációra használtak. A sámánok arra használták a gyógyító köveket, hogy rituálék során összekapcsolják az egyént a szellemeivel. Az alkimisták a kristályok rejtett tulajdonságaival dolgoztak, hogy felfedjék a Föld titkait.

A jósok még napjainkban is kristálygömbök segítségével lépnek be az idő és tér dimenzióiba.

Gyógyítás | KRISTÁLYHANG

A kristálygyógyászat jelen helyzete A kristályok mindenhol körülöttünk vannak. A boltokban kapható kristályok és könyvek száma napról napra bővül. A kristályokat órákban, műszerekben, rádiókban, televíziókban, számítógépekben és telekommunikációs eszközökben is használják.

A kvarc kristályok két legismertebb tulajdonsága a piezoelektromos hatás és a memória kapacitás szilikon chipekben.

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

kristálytechnika A kristályokkal való gyógyítást napjainkban szinte még egyáltalán nem ismerik el. Az orvosok többsége még az elől is elzárkózik, hogy átgondolja az ásványok gyógyító hatásáról szóló elméleteket vagy megvizsgálja, valóban hatnak-e a kristályok az élő szervezetre.

A cél nem az, hogy a kristályok gyógyító erejét a modern orvoslás és népszerű terápiák helyett használjuk. Csupán azok hatásfokának erősítésére kellene segítségül hívni az emberiség több ezer éves történelme során kialakított és bevált hagyományokat. A kristálygyógyászat elterjedt módszerei A kristálygyógyászat egyik legelterjedtebb formája, amikor a kristály terapeuta különféle kristályokat helyez a test köré vagy a test különböző pontjaira energia serkentése céljából.

hpv perzisztáló szemölcsök

A kristályokat ékszerként is hordhatjuk és elixírt is készíthetünk a segítségükkel.